Kako vam vzdrževanje spletnega mesta pomaga pridobiti več strank?

Kako vam vzdrževanje spletnega mesta pomaga pridobiti več strank?
VZDRŽEVANJE SPLETNEGA MESTA | SPLETNE VODE

Kazalo vsebine

Če je vaše spletno mesto pomemben del vašega podjetja, so lahko napake in izpadi le-tega dragi.

Spletna mesta niso »postavi in ​​pozabi«

Če svojega spletnega mesta ne vzdržujete vsak mesec, lahko izgubljate stranke in škodujete svoji blagovni znamki.

Ko nekdo obišče spletno mesto in najde težave, je to neprijetna izkušnja. Pogosto bo zapustil vaš naslov in iskal drugje.

Številni lastniki ne preverjajo svojega spletnega mesta redno, da bi se prepričali, ali pravilno deluje. Namesto tega čakajo, da jim obiskovalec sporoči o obstoječi težavi. Ti izpadi lahko povzročijo, da vaše podjetje izgubi potencialne stranke.

Prednosti vzdrževanja spletne strani

Mnogi se ne zavedajo prednosti vzdrževanja svojega spletnega mesta:

Gradi zaupanje – hitro naloženo spletno mesto brez napak ponuja odlično izkušnjo vašim obiskovalcem, kar pomaga zgraditi zaupanje v vašo blagovno znamko.

Izboljša vaš SEO (optimizacija iskalnikov) – pravilno vzdrževano spletno mesto, ki se hitro nalaga, je osnova za izgradnjo uspešne strategije SEO. Google vključuje hitrost strani in učinkovitost spletnega mesta kot ključna dejavnika razvrščanja.

Zaščita pred vdori – vsa programska oprema na internetu je ranljiva in spletna mesta niso nič drugačna. WordPress in vtičniki imajo vseskozi nove različice z varnostnimi posodobitvami, ki ščitijo pred vdorom.

Prikažite točne informacije – s tem, ko poskrbite, da je vsebina vašega spletnega mesta posodobljena, zmanjšate breme podpore strankam pri odgovarjanju na pogosta vprašanja. Ne samo to, z dodajanjem nove vsebine na svoje spletno mesto lahko še povečate uspešnost v iskalnih rezultatih in na svoje spletno mesto pritegnete več potencialnih strank.

Daje vam konkurenčno prednost – ko imate vzpostavljen sistem za nenehno izboljševanje svojega spletnega mesta in hitro odpravljanje napak, vam daje prednost pred konkurenti, ki tega nimajo.

Potek dela za vzdrževanje WordPressa

Uporaba sistema, ki dosledno deluje, je ključ do pravilnega vzdrževanja.

Pri Spletnih vodah se naš postopek začne z ustvarjanjem popolne varnostne kopije spletnega mesta in pregledom spletnega naslova pred in po izvedbi posodobitev. Tako preverimo obstoj morebitnih problemov.

Pri ročnemu pristopu smo dosledni, saj s tem zmanjšamo verjetnost napak na spletnem mestu.

Vodimo evidenco vtičnikov, ki jih posodabljamo. Če kdaj pride do težave, vidimo, katera različica vtičnika je bila spremenjena in jo hitro vrnemo nazaj.

Vsak od naših vzdrževalnih načrtov vključuje dnevno varnostno kopiranje spletnega mesta, varnostno skeniranje in spremljanje delovanja. Zagotovimo hitro, proaktivno odkrivanje in odpravljanje težav.

V naše mesečno poročilo o vzdrževanju so vključeni tudi pregledi delovanja in varnosti.

Tveganje vzdrževanja “naredi sam” (DIY)

WordPress je zasnovan tako, da ga je enostavno posodabljati, zakaj torej tega ne storite sami?

Nekatere posodobitve lahko povzročajo težave. Ne samo to, ampak če posodabljate znotraj WordPressa, potem nimate zapisa o tem, kaj in kdaj je bilo posodobljeno.

Če se težava odkrije nekaj tednov pozneje, je težje izslediti in odpraviti nastalo škodo oz. obnoviti spletno mesto iz varnostne kopije.

Ta postopek zahteva čas in vas lahko stane več, kot si morda mislite, če ni izveden pravilno.

Popravilo stane več kot vzdrževanje

Pomanjkanje izkušenj in zanemarjanje lahko poškodujeta videz in delovanje vašega spletnega mesta.

Ko se to zgodi, sta na voljo dve možnosti:

Prvič, poskusite ga popraviti sami in potencialno povzročite nadaljnjo škodo (ali se ne zavedate dodatnih napak).

Drugič, plačate strokovnjaka, da hiti in popravi (pogosto z velikimi stroški).

Tako kot pri vašem avtomobilu, odpravljanje težav stane veliko več kot vzdrževanje. Redno servisiranje zagotavlja nemoteno delovanje vašega avtomobila, redno vzdrževanje pa zagotavlja nemoteno delovanje vašega spletnega mesta.

Lahko počakate, da se pojavi problem in hitro poiščete nekoga, ki vam lahko pomaga, ali pa najamete strokovnjaka, ki vam bo izvajal proaktivne preglede.

Vzdrževanje spletnega mesta prepustite nam in se posvetite svojemu poslovanju, saj veste, da je vaše spletno mesto v rokah strokovnjakov. Prihranite potencialno izgubljeno prodajo in obiskovalce.

Stopite v stik z nami in skupaj ustvarimo uspešno zgodbo pri rasti in razvoju vašega poslovanja na spletu.
5 prednosti prisotnosti na družbenih omrežjih | SPLETNE VODE
socialna omrežja

5 prednosti prisotnosti na družbenih omrežjih

Ustvari potencialne stranke Potencialni kupci lahko enostavno in brez večjih obveznosti izrazijo zanimanje za vaše podjetje in vaše artikle prek družbenih medijev. Ker je ustvarjanje

Ste pripravljeni na svojo IDEALNO spletno stran?

Pošljite povpraševanje